Het MUMC+ staat voor de uitdaging om meer, hoogwaardigere, complexere, veiligere en beter geïntegreerde diensten te leveren op het vlak van gezondheidsonderzoek, -onderwijs en zorg, met inzet van minder mensen en middelen en onder druk van sterk toenemende concurrentie.

Werken in deze continue veranderde werkomgeving vraagt een andere manier van leidinggeven. Het tijdstip voor zelfreflectie was aangebroken met de belangrijke vraag: Wilde ik de komende jaren werken als leidinggevende en de uitdaging aangaan of was het tijd te kiezen voor een andere carrière? Bikavér heeft me mezelf beter leren kennen als manager en als mens. Ze hebben mij geholpen een goed onderbouwde loopbaankeuze te maken.

De trainingen op het gebied van leidinggeven waren maatwerk en praktisch toepasbaar. Het werken aan mijn persoonlijke leerdoelen was intens, confronterend en respectvol. Bikavér is een bedrijf bestaande uit mooie mensen vol passie die je positief benaderen en je de ruimte geven je weg te vinden. Mijn coachingstraject bij dit bureau is voor mij tot op de dag van vandaag een geschenk.

Rob Roggeveen, verpleegkundig afdelingsmanager AzM