Stilstaan is ervaren dat je beweegt En telkens wanneer je in beweging bent ervaar je geluk

Geboren op het eiland Schouwen-Duiveland is het getij voor mij het decor van beweging én stilstand. Leren balanceren. Tussen willen en kunnen, durven en doen. Dit vormt ook de basis van mijn werk. Ik begeleid mensen die op zoek zijn naar meer regie op hun eigen gekozen groei, in de rol van coach en trainer. Al noemen mijn klanten mij ook graag sparringpartner, luisterend oor en doordenker.

Als St!R geaccrediteerd coach ben ik gespecialiseerd in Verbindend Communiceren, Lichaamsgericht Coachen, Familieopstellingen en Loopbaancoaching. Ik werk één-op-één, maar ook met het team waarin je zit, bij mij in Amsterdam aan het IJ, op locatie en in de buitenlucht. We gaan de bossen of duinen in, slenteren, rijden rond, staan stil.

Binnen teams treed ik op als de 'gevoelspriet', omdat ik makkelijk signalen oppik en daar ook wat mee kan, vragen stel waar anderen dat niet (meer) doen, richting geef wanneer men uit koers is geraakt. Op veelgevraagd verzoek van opdrachtgevers pas ik in mijn methodiek mijn expertise als consultant, beelddeskundige én oceaanzeiler toe. Dit is zichtbaar in vorm en inhoud.

'Samen met Sigrid heb ik ontdekt wat er is als ik meer zie en luister' of 'intuïtief heb ik leren voelen, wat ik al jarenlang heb weggedrukt', ‘ik heb geleerd dat ik meer ben dan mijn gedachten’, ‘met haar enthousiasme en kritische blik heeft mijn team tools in handen gekregen die voor meer zelfredzaamheid en minder verzuim gezorgd hebben’ zijn enkele van die prachtige complimenten die mijn werk behalve plezierig, ook zinvol en kleurrijk maken.

Met mensen werken raakt mij keer op keer en houdt mij bovendien scherp.