"Je kunt de golven niet stoppen, maar wel leren surfen"

We zijn allemaal evenwichtskunstenaars die graag ontspannen hun balans willen zoeken om ook nog van het uitzicht te kunnen genieten…

Wat mij als trainer en coach vooral boeit zijn vorm en aard van interactie tussen mensen. De dynamiek van afstemming, groepsprocessen en drijfveren.

Op intensieve maar ook speelse wijze zoeken we gezamenlijk naar ruimte en groeikansen. Het resultaat is vaak een groter geluksgevoel, meer focus, een eerlijker zelfbeeld en ontwikkeling van oorspronkelijk talent.

Voor beheersing van ongewenste stress, en transformatie van belemmerende overtuigingen gebruik ik vernieuwende hulpmiddelen: HeartMath (biofeedback) en Psych-K (kinesiologie).

Binnen Bikavér word ik regelmatig gevraagd mensen intensief en praktisch te begeleiden bij het verbeteren van hun performance, zelfvertrouwen, zelfbeeld en uitstraling. Hierbij leren ze geen kunstjes maar halen het beste uit zichzelf en verankeren dit. Door middel van videofeedback wordt ervaringsleren als effectieve werkmethode toegepast.

Ik geloof in veerkracht en dynamiek, in autonomie en groei.