PAY IT FORWARD
Het is mijn missie om succes door te geven aan anderen,
zodat zij dit ook weer door kunnen geven.
Samen maken we succes duurzaam.

Mijn leven is veranderd door leiderschapscoaching. Mijn ogen werden geopend, door een oefening waarin in kaart werd gebracht wat mijn passie is. Dit is een ervaring, die ik nooit zal vergeten en is het startpunt geweest van een persoonlijke ontwikkelingsreis met pieken, dalen, kleine en grote succesmomenten. Het heeft me gebracht van director finance & control in de chemische industrie, via diverse opleidingen, naar een eigen succesvolle onderneming, waarin mijn passie ligt verankerd.

Ik gun iedereen de onvergetelijke ervaring, van een eigen succesvolle ontdekking. Dit is de reden dat ik, vanuit mijn ervaring in business (12 jaar) op directie- en MT-niveau (o.a. Imtech, DSM en Fibrant), professionals, teams en organisaties train en coach op het gebied van leiderschap en verandering. Ik hou ervan om mensen te inspireren door middel van eigen creativiteit, humor en hun eigen succes te laten beleven, omdat dit zoveel meer impact heeft dan woorden.

Ik ben opgeleid tot professioneel coach & trainer en ben geregistreerd bij het SPOTCER en CRKBO. Verder ben ik geaccrediteerd als Matrixmethode professional. Tevens ben ik geregistreerd Qualified Controller (QC) en heb voorafgaand bedrijfseconomie gestudeerd.

Enthousiast, open, authentiek en oplossingsgericht zijn woorden, die bij mij passen. Ik vind het intrigerend hoe mensen, teams en organisaties in elkaar zitten, om vervolgens verder te kunnen ontwikkelen in de breedste zin van het woord. Het geeft veel energie om hieraan een positieve bijdrage te leveren. Het mooiste wat ik heb mogen terugontvangen zijn de woorden: dankjewel, jij hebt mijn leven veranderd! Een prachtige bevestiging: de missie om duurzaam succes door te geven aan anderen is geslaagd.