De ruimte vult zich vanzelf met het liefdevolle niets zonder het ego en zijn gewoel.

Ik studeerde in 1998 af aan de Toneelschool Amsterdam en was te zien in de vele toneelproducties van o.a. Toneelgroep De Appel en Het Toneel Speelt.
Bij TG De Appel speelde ik meteen vrij ‘grote rollen van grote toneel’ o.a. “Macbeth” (titelrol) en tientallen rollen in de marathonvoorstelling “Tantalus”.
In diverse tv-series kun je mij ook ontdekken en ben ik te zien in bijvoorbeeld ‘Juliana', ‘Penoza’, 'Flikken Maastricht' en onlangs nog in de succesvolle serie ‘Judas’.

Acteren in rollenspel, coaching, regietheater, feedbacktraining en het faciliteren van brainstormsessies en teamcoaching behoren tot mijn skills.
Daarnaast ondersteun en coach ik mensen in hun ondernemerschap en helpt ik ze wegwijs worden op het gebied van (internet-)marketing door de inzet van onder meer storytelling en website-vindbaarheid.

“Was het voorheen mijn drijfveer om theaterpubliek te raken met mijn acteren en inlevend vermogen, nu ontsluit ik graag beweging bij 'de mens die in verandering is’.

Ik ondersteun Bikavér met mijn acteurservaring en ondernemerschap in combinatie met mijn sterk ontwikkelde intuïtie en scherpe blik tijdens interactieprocessen. Dat doe ik met veel passie en plezier tijdens de trainingen en coachingstrajecten.

In interactie met anderen heb je altijd de keuze om ander gedrag in te zetten als je niet het gewenste effect sorteert. Dit inzicht vraagt om het beoefenen van ‘het nieuwe’ en in staat zijn om ‘het oude’ los te laten. Daar help ik graag bij!